kiropraktikko

Kiropraktinen hoito on moderni WHO:n suosittelema hoitomuoto, jonka avulla hoidetaan sekä hermoston että tuki- ja liikuntaelimistön ja selkärangan toimintahäiriöitä. Kiropraktisessa hoidossa selvitetään kivun aiheuttajia ja hoidetaan kivun ja oireiden syitä.

Kiropraktikkomme ovat yliopistossa koulutuksen saaneita erittäin kokeneita terveydenhuollon ammattilaisia ja erikoistuneet tutkimaan ja hoitamaan vaivoja, jotka johtuvat nivelissä, tuki- ja liikuntaelimistössä ja hermostossa esiintyvistä ongelmista.

Kiropraktikko koulutetaan tutkimaan potilas itse, joten voit tulla vastaanotolle ilman lääkärin lähetettä. Ruoholahden Kiropraktikkoaseman kiropraktikot suorittaneet monivuotisen yliopistotutkintonsa Englannissa.
Tutustu Bournemouth University AECC:n sivuihin:
http://www.aecc.ac.uk/

Suomessa kiropraktikko -nimike on 1.1.2008 sosiaali- ja terveysalan valvontaviraston rekisteröimä ammattinimike, jota eivät saa käyttää muut kuin akateemisen kansainvälisen kiropraktisen korkeakoulututkinnon (CCE) akkreditoidussa koulussa suorittaneet kiropraktikot. VALVIRA pitää kiropraktikoista rekisteriä ja valvoo heidän toimintaansa.

Voit varmistaa VALVIRAn JulkiTerhikki -rekisteristä, että kiropraktikkosi on saanut asianmukaisen koulutuksen.
https://julkiterhikki.valvira.fi/

Kaikki Suomen Kiropraktikkoliiton jäsenet ovat yliopistokoulutettuja kiropraktikoita ja voit tutustua myös liiton sivuihin www.suomenkiropraktikkoliitto.fi ja lukea lisää kiropraktisesta hoidosta.

Mikäli et löydä itsellesi sopivaa aikaa Internet varausjärjestelmästämme, soita 09 5626266
tai lähetä s-posti tiedustelu osoitteeseen: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

If you cannot find a suitable time on the internet booking, please call 09 5626266
or send us an email at the following address: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© 2010 Ruoholahden Kiropraktikkoasema