Skip to main content

Rekisteriseloste

(päivitetty 26.9.2020)

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen tietosuojaseloste.

Rekisterin pitäjä

Ruoholahden kiropraktikkoasema
Itämerenkatu 12,
00180 Helsinki
Puh.+3584061066000
Sähköposti: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Y-tunnus 1606634-6

Rekisterin nimi

Ruoholahden kiropraktikkoaseman asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilötietoja käsitellään asiakassuhteen perusteella asiakkaan suostumuksella.

Rekisterin käyttötarkoitus

Asiakastietoja käytetään Ruoholahden kiropraktikkoaseman, laskutukseen ja tuntien seurantaan sekä asiakassuhteen hoitamiseen, kehittämiseen ja yhteydenpitoon. Lisäksi tietoja voidaan käyttää tilastollisiin ja palveluiden kehittämistarkoituksiin sekä liiketoiminnan analysointiin ja kehittämiseen.

Asiakastietoja ei jaeta kolmansille osapuolille. Tiedot ovat tallessa Ruoholahden kiropraktikkoaseman tietokannoissa, ja tietoja voi halutessaan muuttaa tai niiden poistamista pyytää erikseen.

Rekisterin sisältämät tiedot

Ilmoittautuessaan Ruoholahden kiropraktikkoaseman asiakkaaksi tai varatessaan tunteja Ruoholahden kiropraktikkoaseman verkkokalenterista, asiakkaasta tulee Ruoholahden kiropraktikkoaseman asiakas, josta tallennetaan tietoja eri tavoin riippuen asiakkuuden laadusta.
Asiakasrekisterissä käsitellään seuraavia tietoja:

  • Henkilön nimi ja yhteystiedot
  • Varauskalenterin käyttötiedot
  • Asiakkuuteen liittyvät tiedot, ajanvarausta ja laskutusta koskevat tiedotsekä mahdolliset alku- ja palautekyselyt.

Rekisterin tietolähteet

Asiakkaan antamat tiedot sekä varauskalenteriin tallentuneet käyttötiedot.

Tietojen luovutus

Ruoholahden kiropraktikkoasema ei luovuta tietoja kolmansille osapuolille suoramarkkinointi- tai muihin tarkoituksiin. Tietojen käsittelyn teknisen toteutuksen johdosta osa tiedoista saattaa fyysisesti sijaita Ruoholahden kiropraktikkoaseman ulkopuolisten alihankkijoiden palvelimilla. Tällaisia alihankkijoita ovat verkkokalenterin palveluntarjoaja sekä erilaisten maksutapojen palveluntarjoajat. Tietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojaus

Tietoaineisto on kerätty palvelun omiin tietokantoihin, jotka on suojattu käyttäjätunnuksin, salasanoin, palomuurein ja muilla teknisillä turvatoimilla. Ajanvarauskalenterin tietoja käsitellään aina suojattuna (SLL). Tietokannat sijaitsevat lukituissa tiloissa ja tietoihin pääsee käsiksi vain rekisterinpitäjä.

Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella:

Ruoholahden kiropraktikkoasema
Itämerenkatu 12,
00180 Helsinki


Tarkastuspyyntö voidaan myös esittää henkilökohtaisesti.