Niskakipu

Tutkimukset ovat osoittaneet että niskan ja rintarangan mobilisaatio / manipulaatio ovat tehokkaita hoitomuotoja kun kyseessä on akuutti tai subakuutti niskakipu, mikäli näihin hoitoihin yhdistetään harjoitteita.

Hieronta on tutkimusten mukaan osoittautunut tehokkaaksi hoitomuodoksi kun niskakipu on kroonista.

Ruoholahden Kiropraktikkokeskuksessa määrittelemme niskakipusi tilan ja räätälöimme juuri Sinun niskallesi sopivimman hoito-ohjelman. Hoito-ohjelma voi sisältää manipulaatiota ja harjoitteita, tai hierontaa ja mobilisaatiota, tai näiden yhdistelmiä. Suosittelemme sinulle parasta vaihtoehtoa ja otamme tietenkin myös huomioon toiveesi hoitovaihtoehdoista.

Vastaanotollamme on käytössä mekaaninen manipulaatiolaite (IQ – instrument) joka mahdollistaa niskan hoitamisen päätä kääntelemättä. Mikäli niskan hoito askarruttaa sinua, kerro siitä meille ja valitsemme sinulle parhaiten sopvan tavan hoitaa vaivaasi.

Mikäli et löydä itsellesi sopivaa aikaa Internet varausjärjestelmästämme, soita 09 5626266
tai lähetä s-posti tiedustelu osoitteeseen: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

If you cannot find a suitable time on the internet booking, please call 09 5626266
or send us an email at the following address: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© 2010 Ruoholahden Kiropraktikkoasema