Skip to main content

Hoito

Vastaanottomme kiropraktikot ovat erittäin kokeneita, Britanniassa yliopistossa koulutettuja huippuammattilaisia.

Klinikkamme on toiminut samassa osoitteessa Ruoholahdessa jo yli 20 vuotta.

Tavoitteenamme on hoitaa vaivojesi syytä, ei pelkästään oireita.
Haluamme että voit jälleen tehdä asioita joita olet kipujesi takia joutunut jättämään tekemättä, ja näin parantaa elämäsi laatua.

Vastaanottomme perustaneilla kiropraktikoilla on yli 50 vuoden yhteinen kliininen kokemus potilastyöstä sekä mittava määrä jatkokoulutusta.

Terapiaosaamisemme on laaja ja käytämme mm seuraavia tekniikoita potilaita hoitaessamme:


Tutkimuskäynti (45-60 min)

Voit tulla vastaanotolle ilman lääkärisi lähetettä, kiropraktikot ovat koulutettuja tutkimaan ja diagnosoimaan potilaita. Ennen tutkimuksen aloittamista pyydämme sinua täyttämään tulokaavakkeen jossa kartoitamme yleisterveyttäsi.

Seuraavaksi kiropraktikkosi haastattelee sinut selvittäksensä vaivasi taustat ja hoidolliset tavoitteet. Tämän jälkeen suoritetaan tutkimus jossa käytetään kiropraktisia, ortopedisiä ja neurologisia testejä joiden avulla selvitetään ongelmasi syyt. Kipu ja sen aiheuttaja eivät aina ole samassa paikassa. Esimerkiksi alaselän kipu voi johtua ongelmasta alaselässä, mutta saattaa myös aiheutua ongelmasta lantiossa, lonkassa tai jalassa. Joskus sisäelimissä esiintyvät vaivat heijastuvat kipuna selässä.

Vaivasi saattaa johtua monesta eri syystä, ja joskus useammasta syystä samaan aikaan. Tästä syystä tutkimme sinut huolellisesti.

Hoitaminen voidaan yleensä aloittaa ensimmäisen käynnin yhteydessä, mikäli tutkimuksissa ei tule ilmi tarvetta lisätutkimuksille. Meillä on hyvä verkosto eri alojen erikoislääkäreihin, ja tarvittaessa lähetämme sinut joillekin heistä lisätutkimuksia varten.

Mikäli sinulla on lähete lääkäriltäsi, tai tutkimustuloksia (esim röntgen, magneetti tai hermoratatutkimus) tuo ne mukanasi tutkimuskäynnille.

Tutkimuksen jälkeen kerromme sinulle mistä vaivasi johtuu ja miten ongelmaasi ruvetaan ratkomaan. Kerromme myös kuinka hoitosuunnitelmasi tulee etenemään, jotta saavuttaisit tavoitteet jotka yhdessä kuntoutuksellesi laadimme.
  • Tutkimuskäynti (sisältäen hoidon) 90€

  • Hoitokäynti (15-20 min) 75€

  • Opiskelija (alle 30v) 65€

  • Kuivaneulonta (hoidon yhteydessä) +15€

  • DNS hoito ja harjoitteiden laatiminen 150€

kiropraktikko

Raskauden

Raajaongelmat

Olkapää- ja polvikipu

Selkäkipu

Huimaus

Lonkkakipu

Urheiluvammat ja niiden kuntoutus

Päänsärky

Niskakipu

leukaongelmat